Steinovnsbakt sæterbrød

Steinovnsbakt sæterbrød er et sammenskjøvet brød med rugmel som topping. Deigen til våre steinovnsbakte brød får ekstra god tid på seg til å utvikle smak og aroma. Dette sammen med en god og sprø skorpe fra ovnen gir et brød som er perfekt tilbehør til for eksempel supper og gryter. Eller du kan legge på litt ekstra pålegg på en skive og nyte til helgefrokosten.

HVETEMEL, vann, sammalt RUG (8,9%), solsikkekjerner, gresskarkjerner, tørket surdeig av HVETE, gjær, salt, sukker, rapsolje, HVETEGLUTEN, fullherdet fett (raps og kokos), emulgator (E 471, E 472e), kokosolje, enzym, melbehandlingsmiddel (E 300), surhetsregulerende middel (E 330), aroma, farge (E 160a)

Produktet inneholder: gluten

Andel fullkornsmel av ferdig bakt vare: 8,93%
Andel hele korn av ferdig bakt vare: 0,00%
Andel kli av ferdig bakt vare: 0,00%

Grovhet: 14,29%

Næringsdeklarasjon pr 100 g:

Energi 1200 kJ / 290 kcal
Fett 6,5 g
herav mettet 1 g
herav enumettet 2 g
herav flerumettet 2,5 g
Karbohydrat 45 g
herav sukkerarter 2 g
Kostfiber 3,7 g
Protein 10 g
Salt 1,09 g tilsvarer 0,43 g natrium

© 2020 Soknedal Bakeri