Loff

Pariserloff og frøloff har valmuefrø som dekor, mens formloff har ingen topping. En klassiker som passer godt som tilbehør til lunsj og middagsretter.

HVETEMEL, vann, gjær, salt, rapsolje, sukker, fullherdet fett (raps og kokos), HVETEGLUTEN, emulgator (E 472e, E 471), tørket surdeig av HVETE, kokosolje, dekstrose, melbehandlingsmiddel (E 300), enzym, vegetabilsk olje av raps, surhetsregulerende middel (E 330), aroma, farge (E 160a).

Produktet inneholder: gluten

Næringsdeklarasjon pr 100 g:

Energi 1050 kJ / 250 kcal
Fett 2,5 g
herav mettet 1 g
herav enumettet 0,5 g
herav flerumettet 0,5 g
Karbohydrat 46 g
herav sukkerarter 1,5 g
Kostfiber 2,3 g
Protein 9,5 g
Salt 1,2 g tilsvarer 0,48 g natrium

© 2020 Soknedal Bakeri