Dansk rugbrød

Dansk rugbrød et et halvgrovt, formbakt brød med solsikkekjerner som dekor. Det inneholder mye rugmel og kjerner – akkurat som vi kjenner det fra «danske smørrebrød» Finn fram ditt favorittpålegg å ta på litt ekstra.. Ypperlig til frokosten eller som et lunsj måltid.

Vann, sammalt RUG (27,0%), HVETEMEL, siktet RUGMEL (9,7%), solsikkekjerner, maltekstrakt (BYGG), linfrø, tørket surdeig av HVETE, salt, invertsukker, HVETEGLUTEN, gjær, sukker, BYGGMALTEXTRAKT

Produktet inneholder: gluten

Andel fullkornsmel av ferdig bakt vare: 26,97%
Andel hele korn av ferdig bakt vare: 0,00%
Andel kli av ferdig bakt vare: 0,00%

Grovhet: 48,57%

Næringsdeklarasjon pr 100 g:

Energi 1100 kJ / 260 kcal
Fett 5,5 g
herav mettet 0,5 g
herav enumettet 1,5 g
herav flerumettet 2,5 g
Karbohydrat 41 g
herav sukkerarter 4 g
Kostfiber 6,2 g
Protein 8,5 g
Salt 1,41 g tilsvarer 0,56 g natrium

© 2020 Soknedal Bakeri